Ελατήρια Γκαραζόπορτας

Τα ελατήρια της γκαραζόπορτας έχουν διάρκεια ζωής η τυπική διάρκεια ζωής και η λειτουργία μιας γκαραζόπορτας είναι άνω των 30,000 κύκλων εργασίας. Πρόκειται για αποτέλεσμα ενός φαινομένου που ονομάζεται κόπωση του ελατηρίου Τα ελατήρια είναι αναλώσιμο μέρος του προϊόντος. ισχύει πάντα για κάθε γκαραζόπορτα με τα ελατήρια αντιστάθμισης. Πάντα πρέπει να αλλάζουν όλα τα ελατήρια μαζί. Εάν σπάσει, για παράδειγμα, το δεξί ελατήριο, πρέπει να αλλάξουμε και το αριστερό διότι και η δική του διάρκεια ζωής έχει πια εξαντληθεί.

Στην εταιρεία Μιχαήλ Leaders In Springs Manufacturing
Υπάρχουν Ολοι οι τύποι ελατηρίων για γκαραζόπορτες και είναι άμεσα διαθέσιμες στις αποθήκες μας, Και έτοιμα προς παράδοση τους.
Σε περίπτωση μη αποθέματος τους είναι σε θέση να κατασκευάζει ελατήρια για γκαραζόπορτες εντός 24 ωρών. σε οπουδήποτε σχήμα ή μεγέθους και για κάθε είδους γκαραζόπορτα ακόμα και παλαιού τύπου Έπειτα από προσκόμιση του δείγματος η τεχνικών χαρακτηριστικών του ελατηρίου, κατασκευάζουμε γρήγορα και ακριβώς το ίδιο ελατήριο και φθηνότερα λόγο πάντα των μηχανημάτων CNC spring machines.

Παρακαλώ καλέστε μας για να μας γνωστοποιείται των τύπο του ελατηρίου.

γκαραζοπορτεσ

Ελατήρια Γκαραζόπορτας


Ελατήρια Γκαραζόπορτας


Ελατήρια Γκαραζόπορτας


Τεχνικές Δυνατότητες: Διάμ. σύρματος: 0,1mm έως 28,00mm / Υλικά: MECHANICAL SPRING STEEL
WIRE Din 17223 Din10270-3 / Χάλυβες ελατηρίων MECHANICAL SPRING STEEL ΙΝΟΧ WIRE AISI 302 – 316, Ανοξείδωτο χάλυβα MECHANICAL SPRING STEEL GALVANIZED WIRE Din 17223 Din10270-3 Γαλβάνιζε Καθώς και κράματα χαλκού, νικελίου και μια σειρά από ειδικά υλικά όπως το τιτάνιο, Elgilloy, Hastelloy, Kanthal κ.λπ. Πάντα σύμφωνα με επιθεώρηση πιστοποιητικού υλικού.