Ελατήρια Πιέσεως

elatiria-pieseos-1Τα ελατήρια πιέσεως είναι ως επί το πλείστον από σύρμα στρόγγυλο, αν και άλλες διατομές μπορεί να είναι κατάλληλες σε ειδικές περιστάσεις. Η απόδοση των ελατηρίων πιέσεως μπορεί να ενισχυθεί η και να μειωθεί με προένταση, καθώς και η δομική αναλογία των διαμέτρων του και με ειδικές ποιότητες υλικού ή φινιρισμάτων επιφάνειας.

Ελατήριο Πιέσεως

Συνήθως τα πιέσεως ελατήρια είναι παράλληλα, αλλά και κωνικά σχήματα είναι μερικές φορές αναγκαία προκειμένου να μειωθεί το στερεό ύψος. Άλλα σχήματα όπως συμπεριλαμβανομένων βαρέλι ή κλεψύδρα είναι επίσης δυνατές στην εταιρεία Μιχαήλ Leaders In Springs Manufacturing. παράγουμε ένα πολύ ευρύ φάσμα των ελατηρίων πιέσεως όσον αφορά τόσο το μέγεθος και την πολυπλοκότητα του σχήματος. Έχουμε στης εγκαταστάσεις μας για να κάνουμε μικρές ποσότητες και οικονομικά με την μέθοδο σε cnc τόρνο, καθώς και μεσαίες και μεγάλες ποσότητες από την αυτόματη ελεγχόμενη σε μηχανήματα νέας τεχνολογίας CNC

Ελατήριο Πιέσεως Ελατηρια Πιεσεως Ελατηριο Πιεσεως elatiria pieseos elatirio pieseos

Ελατήρια ΠιέσεωςΕλατήρια ΠιέσεωςΕλατήρια ΠιέσεωςΤεχνικές Δυνατότητες: Διάμ. σύρματος: 0,1mm έως 28,00mm Υλικά: MECHANICAL SPRING STEEL WIRE Din 17223 Din10270-3 Χάλυβες ελατηρίων MECHANICAL SPRING STEEL ΙΝΟΧ WIRE AISI 302 – 316, Ανοξείδωτο χάλυβα MECHANICAL SPRING STEEL GALVANIZED WIRE Din 17223 Din10270-3 Γαλβάνιζε Καθώς και κράματα χαλκού, νικελίου και μια σειρά από ειδικά υλικά όπως το τιτάνιο, Elgilloy, Hastelloy, Kanthal κ.λπ. Πάντα σύμφωνα με επιθεώρηση πιστοποιητικού υλικού.

Ελατήριο Πιέσεως Ελατηρια Πιεσεως Ελατηριο Πιεσεως elatiria pieseos elatirio pieseos