Ελατήρια Στρέψεως

4atorsion300-800x600

Τα ελατήρια στρέψεως είναι ιδανικά όταν υπάρχει μια απαίτηση για γωνιακή κίνηση με τα σκέλη του ελατηρίου να συνδέονται με άλλα μηχανικά μέρη. Όταν αυτά τα μηχανικά μέρη περιστρέφονται γύρω από το κέντρο του ελατηρίου, το ελατήριο προσπαθεί να τα ωθήσει πίσω στην αρχική τους θέση.Τα Ελατήρια στρέψεως χρησιμοποιούνται συνήθως για μεντεσέδες, αντίβαρα και εφαρμογές επιστροφής μοχλού.

Διπλά ελατήρια στρέψεως είναι δύο μονά ελατήρια στρέψης που συνδέονται μεταξύ τους. Συνήθως αποτελούνται από ένα δεξί τμήμα περιτυλιγμένο και ένα αριστερό τμήμα περιτυλιγμένο τα οποία εργάζονται παράλληλα, διπλασιάζοντας την αποτελεσματική ροπή που διαθέτει ένα μόνο ελατήριο στρέψης του ίδιου μεγέθους.

tor-9-800x600

Τα σχέδια μπορούν να είναι διαφορετικά, με κεντρικά τμήματα και τα σκέλη μπορούν να κατασκευαστούν σε οποιοδήποτε σχήμα Έχουμε συνεχίσει να επενδύουμε σε σύγχρονο εξοπλισμό CNC , καθώς και στην εκπαίδευση του προσωπικού μας για να καταστεί δυνατή η παραγωγή σύνθετων ελατηρίων οποιασδήποτε μορφής. Κατασκευάζονται σχέδια ελατηρίων και μορφές συρμάτων από τον εξοπλισμό και μόνο από CNC spring machines.

Χρησιμοποιούμε τα πιο σύγχρονα προγράμματα σχεδίασης για να βοηθήσουν στην επίλυση συγκεκριμένων θεμάτων. Ο σχεδιασμός ελατηρίων στρέψης μπορεί να παράγει μια σειρά δειγμάτων για επαλήθευση σχεδιασμού και δοκιμών που απαιτεί ο κάθε πελάτης.

Στα σύρματα, η ποικιλία των σχημάτων φτάνει όσο η φαντασία του σχεδιαστή. Χάρη στις υπερσύγχρονες μηχανές διαμόρφωσης CNC, οι δυνατότητες κατασκευής αυτών των ειδών πολλές φορές περιορίζονται μόνο από τις δεξιοτεχνίες και τη φαντασία του χειριστή της μηχανής.


Ελατήρια Στρέψεως


Ελατήρια Στρέψεως


Ελατήρια Στρέψεως


Ελατήρια Στρέψεως


Ελατήρια Στρέψεως


Τεχνικές Δυνατότητες: Διάμ. σύρματος: 0,1mm έως 28,00mm Υλικά: MECHANICAL SPRING STEEL WIRE Din 17223 Din10270-3 Χάλυβες ελατηρίων MECHANICAL SPRING STEEL ΙΝΟΧ WIRE AISI 302 – 316, Ανοξείδωτο χάλυβα MECHANICAL SPRING STEEL GALVANIZED WIRE Din 17223 Din10270-3 Γαλβάνιζε Καθώς και κράματα χαλκού, νικελίου και μια σειρά από ειδικά υλικά όπως το τιτάνιο, Elgilloy, Hastelloy, Kanthal κ.λπ. Πάντα σύμφωνα με επιθεώρηση πιστοποιητικού υλικού.