Μορφές Συρμάτων

Η εταιρεία μας επενδύει διαρκώς στις πλέον σύγχρονες μηχανές ελίκωσης και διαμόρφωσης με τεχνολογία CNC, διευρύνοντας τις δυνατότητες κατασκευής της. Είμαστε σε θέση να κατασκευάσουμε απλά και περίπλοκα είδη. Έχουμε βοηθήσει πολλούς πελάτες μας στην εξεύρεση λύσεων στα προβλήματα σχεδιασμού που αντιμετώπιζαν. Μερικές από τις λύσεις μας έχουν οδηγήσει σε σημαντική μείωση των εξόδων για μηχανική κατεργασία.

Τα σύρματα που απεικονίζονται εδώ αποτελούν μόνο ένα πολύ μικρό δείγμα των στοιχείων που έχουμε κατασκευάσει και χρησιμοποιούνται σε μια ευρεία γκάμα εφαρμογών όπως:

  • Συνδετήρες για ετικέτες αποσκευών
  • Ηλεκτρικοί διακόπτες
  • Εξαρτήματα φωτιστικών
  • Γάντζοι
  • Τηλεπικοινωνιακός εξοπλισμός
  • Μηχανές κλωστοϋφαντουργίας
  • Εξοπλισμός ασφαλείας

Τα συρμάτινα σχήματα μπορούν να χρησιμοποιηθούν για να παρέχουν μία λειτουργία του ελατηρίου, ή μπορούν να χρησιμοποιηθούν ως άκαμπτα μέλη για να παρέχουν θέση. Υπάρχει μια άπειρη ποικιλία των σχημάτων, με την ομάδα σχεδιασμού μας που μπορούν να σας βοηθήσουν να προσδιορίσετε το βέλτιστο σχήμα και το μέγεθος για την επίτευξη των αναγκών σας.

Μορφές συρμάτων έχουν πολλές χρήσεις και έχουν μια εξίσου μεγάλη ποικιλία σχημάτων και μεγεθών. Μπορούν να είναι οτιδήποτε, από ένα φορτίο που υποστηρίζουν σε μια σύνδεση με αμελητέα παραμόρφωση η σε ένταση στατικού φορτίου είναι απαραίτητο για τη σωστή λειτουργία ενός συγκροτήματος.

Άλλες εφαρμογές μπορούν να περιλαμβάνουν μορφές καλωδίων και των ηλεκτρικών αγωγών, συνδετήρες. Σε ορισμένες περιπτώσεις, ανάλογα με τους περιορισμούς διαστάσεων και άλλους παράγοντες, μπορεί να είναι σε θέση να αντικαταστήσει τα συμβατικά ελατήρια και να βοηθήσει στην εξάλειψη της ανάγκης για άλλα συστατικά, ως εκ τούτου, τη μείωση των σχετικών δαπανών.

Η γκάμα που χρησιμοποιείται σήμερα σε εφαρμογές τόσο διαφορετικές όσο και φωτογραφικές μηχανές, ιατρικές συσκευές, ηλεκτρονικά είδη ευρείας κατανάλωσης και της αεροδιαστημικής, ακόμη και μέσα από την πιο απλή εφαρμογή, όπως και μια ταΐστρα.
Μπορούμε να κατασκευάσουμε από οποιοδήποτε είδος υλικού και σε διάφορες προδιαγραφές, η οποία μπορεί επίσης να προσαρμοστεί σύμφωνα με τις ανάγκες του πελάτη και με τις πρόσθετες υπηρεσίες, όπως η επιμετάλλωση.

Η Εταιρεία μας έχει μακρά εμπειρία στη σχεδίαση και ανάπτυξη σύνθετων εργαλείων για την κατασκευή σχήματος από σύρμα. Έχουμε την ικανότητα να παράγουμε από μικρές ποσότητες εως ένα ευρύ φάσμα του εξοπλισμού παραγωγής κατάλληλο για μεσαίες και υψηλό όγκο παραγωγής


Μορφές συρμάτων


Μορφές συρμάτων


Μορφές συρμάτων


Τεχνικές Δυνατότητες: Διάμετροι σύρματος: 0,1 mm έως 7,50 χιλιοστά
Υλικά: Χάλυβες ελατηρίων, από ανοξείδωτο χάλυβα, κράματα χαλκού, κράματα νικελίου, καθώς και μια σειρά από ειδικά υλικά όπως το τιτάνιο, Elgilloy, Hastelloy, Kanthal κ.λπ.