Η Leaders in Springs Mfg. ιδρύθηκε το 1948 από τον Γεωργιο Κ. Μιχαηλ.
Το εργοστάσιό μας ξεκίνησε ως μια μικρή εταιρεία στο Μοσχάτο με σκοπό να ικανοποιήσει τις ανάγκες της εποχής. Το 1999 Η Leaders in Springs Mfg. επεκτάθηκε και μετ εγκαταστάθηκε σε νέες και πιο σύγχρονες εγκαταστάσεις στη Παιανία στο 2χλμ. Παιανίας – Μαρκοπούλου. Το 2005 μεταφερθήκαμε στη σημερινή μας διεύθυνση, στις πλέον σύγχρονες ιδιόκτητες εγκαταστάσεις μας.

Είμαστε οι πρωτοπόροι της Ελληνικής αγοράς σε ελατήρια πιέσεως, ελατήρια έλξεως, ελατήρια στρέψεως, μορφές συρμάτων και έχουμε τη δυνατότητα παραγωγής όλων των τύπων με συνέπεια και άψογη εξυπηρέτηση.

ελατηρια
elatiria ελατηριο

Διαβάστε περισσότερα…
Placeholder
Placeholder
Placeholder
Placeholder

Κατασκευάζουμε

Ελατήρια Πιέσεως


Διαβάστε περισσότερα…

Ελατήρια Έλξεως


Διαβάστε περισσότερα…

Ελατήρια Στρέψεως


Διαβάστε περισσότερα…

Μορφές Συρμάτων


Διαβάστε περισσότερα…

Ελατήρια Γκαραζόπορτας


Διαβάστε περισσότερα…

Ελατήρια για Καλούπια


Διαβάστε περισσότερα…

Το εργοστάσιο

Για τον ποιοτικό έλεγχο των ελατηρίων και της μορφές συρμάτων, η ποιότητα της εργασίας και η συνέπεια στους χρόνους παράδοσης καθιέρωσαν την εταιρεία » Μιχαήλ Leaders in Springs Manufacturing» ως πρωτοπόρο στον κλάδο της. Κατασκευάζουμε ακριβείας ελατήρια σύμφωνα πάντα με τις προδιαγραφές σας ή βάση δείγματος. Η παράδοση της παραγγελίας και των προϊόντων πραγματοποιείται στην ώρα της και σε όλες τις περιοχές. Αναρωτηθήκατε ποτέ πώς λειτουργεί η διαδικασία αυτή;Τηλεφωνήστε μας: 210 66 44500

Διεύθυνση: Ειρήνης 6, ΒΙ.ΠΕ. Κορωπί Αττικής
Θέση: Μάνδρα Ντούνη
Fax: 2106643707
Email: info@springs.gr


Τηλεφωνήστε μας σήμερα!

Οι πιστοποιήσεις μας