Η Εταιρεία μας

Η Leaders in Springs Mfg. ιδρύθηκε το 1948 από τον Γεώργιο Κ. Μιχαηλ.
Το εργοστάσιό μας ξεκίνησε ως μια μικρή εταιρεία στο Μοσχάτο με σκοπό να ικανοποιήσει τις ανάγκες της εποχής. Το 1999 Η Leaders in Springs Mfg. επεκτάθηκε και εγκαταστάθηκε σε νέες και πιο σύγχρονες εγκαταστάσεις στη Παιανία στο 2χλμ. Παιανίας – Μαρκοπούλου. Το 2005 μεταφερθήκαμε στη σημερινή μας διεύθυνση, στις πλέον σύγχρονες ιδιόκτητες εγκαταστάσεις μας.

Είμαστε οι πρωτοπόροι της Ελληνικής αγοράς σε ελατήρια πιέσεως, ελατήρια έλξεως, ελατήρια στρέψεως, μορφές συρμάτων και έχουμε τη δυνατότητα παραγωγής όλων των τύπων.

Διαθέτουμε τα πιο εξελιγμένα βιομηχανικά μηχανήματα που μας επιτρέπουν τη παραγωγή υψηλής ποιότητας και ακρίβειας ελατηρίων και συρμάτων στις καλύτερες τιμές. Η Leaders in Springs Manufacturing έχει δεσμευτει ως προς την σημερινή αγορά στην τιμή, ποιότητα, συνέπεια και την παράδοση για την εξυπηρέτηση των πελατών. Η Leaders in Springs Mfg. είναι εξοπλισμένη για να χειριστεί τις πιο απαιτητικές ανάγκες του σήμερα και του αύριο.

Η πολυετής πείρα 65 ετών σε συνάρτηση με τα μηχανήματα υψηλής τεχνολογίας μας δίνει τη δυνατότητα να παράγουμε μια μεγάλη γκάμα ελατηρίων. Οι συνεχείς επενδύσεις πάνω στις μηχανές του εργοστασίου μας επιτρέπουν τη γρήγορη και οικονομική λύση για τον πελάτη από τη πιο μικρή ποσότητα παραγγελίας μέχρι και την πιο μεγάλη. Το φιλικό προσωπικό μας, σας παρέχει γρήγορες απαντήσεις και λύσεις σε τυχόν απορίες ή ανάγκες που έχετε.Αγαπημένο παράδειγμα μας: ένας πελάτης της που ποτέ δεν έχει αναφερθεί μια απόρριψη επί σειρά 41 χρόνων.

Είναι απλό. Είμαστε γνωστοί για την ποιότητα.